Na een enerverende tijd, waarin de verhuizing van mijn moeder het hoogtepunt was, zijn we vrijdagavond weer richting Hoek van Holland gegaan om daar de ferry te nemen naar Harwich.

We hebben nog net droog op een terrasje kunnen eten maar we zaten nog niet eens in de auto en de eerste druppen begonnen naar beneden te vallen. Op de A27 begon het te plenzen en dat duurde door tot we op het schip zaten.

We hadden een mooie hut op de 11e floor en keken op de punt van de boot uit, kamer 404. later hoorden we van Cees en Juul dat die op de heenweg kamer 405 hadden gehad en dat vonden we toch wel weer heel apart.


Toen we van de boot afkwamen was het wel weer droog maar af en toe kwam er toch een flinke bui naar beneden. Rond 10 uur kwamen we in Daventry aan, waar we bij de Tesco de nodige  boodschappen deden en daarna troffen we Cees en Juul die hun bootvakantie er al weer op hadden zitten. 

En dan zie je een vervoermiddel met een Honda motorblok en dan moet dat ook op de foto.


Rond 2 uur mochten we op onze boot  " Cathy" en om 3 uur hadden we alle formaliteiten achter de rug en konden we vertrekken. We hebben de eerste dag nog 7 sluizen kunnen afwerken en toen was het al weer 6 uur dus mooie tijd om te stoppen.  De volgende dag regende het, we moesten nog een aantal sluizen doen, dus vol in de regenkledij en van start. Ik kan jullie vertellen, het regende de hele dag en het leek wel herfst.Maandag was het gelukkig weer beter en zijn we weer vol goede moed op pad gegaan. Het doel was eerst Cropredy een heel klein plaatsje met een minisparrretje.


Daar hebben we weer het een en ander aangevuld en toen we terug naar de boot liepen, stond daar een hele oude kerk die in midsummermurders zo een rol kon spelen. Alle stenen stonden schots en scheef en aan de overkant stonden ook nog hele oude huizen met raampjes erin die schots en scheef stonden, er was ook een pub, Red Lion genaamd, ik riep nog, beter een Red lion dan een ded lion, daar hebben we de eerste tappint  gepakt en toen vertelde de waardin, dat je de geesten in de toren kon zien rondvliegen.

Daarna zijn we doorgegaan naar Banbury, we hebben een mooi plekje kunnen vinden en daar vlakbij was een rotonde, waar een hele grote Tesco zat.


Daar hebben we alle spullen die we vergeten waren maar eens ingeslagen. Het was gelukkig de hele dag droog en we hebben weer vele soorten en vooral rare mensen hier bij de sluizen getroffen.

Rond 9 uur zijn we vanmorgen weer doorgegaan het weer is stralend en de zonnecrème en de korte broek konden voor de dag komen. We hebben ergens lekker aan de wal zitten lunchen en nu zijn we dan in Upper Heyford aangekomen.

Het is dit keer een kort en krachtig verslag want er is geen wifi alles moet via de telefoon.